Storm & Marie

It’s time to celebrate

//INSPIRATION// Der sker ting og sager for tiden, og jeg glæder mig til at dele det med jer her på bloggen. Jeg kan sige så meget at denne champagne snart skal åbnes og at jeg idag har brudt mit shoppe stop og købt denne kjole, fordi jeg synes jeg fortjente den. Skal nok opdatere jer i løbet af ugen 🙂 I mellemtiden vil jeg endnu en gang slå et slag for de fine Daniel Wellington ure og det faktum at de er en perfekt gave til alle studenterne og alle dem som bliver færdige med uddannelser her til sommer. Husk I kan tjekke alle DW forhandlere i DK via dette link – det er altid rart at se sådan en fin gave i virkeligheden inden man beslutter sig for at købe 🙂

TRANSLATION: June will be a month of celebrations, both birthdays and other really nice things I will share with you in the coming week. I can say that this champagne will be popped very soon! And speaking of celebrations, I cannot stress how amazing these Daniel Wellington watched are, I’m sure all new graduates this Summer would love one as a graduation gift. Find your nearest retailer here.

DSC_0250 DSC_0232 DSC_0243

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storm & Marie