Four Favorites

The Perfect Graduation Gift

//INSPIRATION// Studenter festerne og alle de glædelige sommer stunder og fejringer står lige for døren. Jeg fik i sidste uge et nyt Daniel Wellington ur, og synes altså det er den fineste studentergave man kunne forestille sig – et klassisk smukt ur – også til drengene. Jeg har selv en hel lille DW samling, og har skiverne i mange forskellige størrelser. Vil dog anbefale I finder den nærmeste Daniel Wellington forhandler nær jer her, det er nemlig rart lige at prøve størrelserne på før man skriver på ønskelisten. Jeg ville fx aldrig selv vælge den mindste skive da jeg tror den ville være for lille til mig. Jeg var selv forbi min nærmeste forhandler for lige at tjekke størrelsen inden jeg bestilte det her fineste Dapper Durham i 34mm skive.

Jeg har haft den mest fantastiske forlængede weekend med min søster og min mor, så nu sidder jeg her og nyder resten af helligdagen, glad i låget over at have en familie som gider rejse den lange vej herovre og ked af at man til dagligt bor så langt væk fra hinanden. Jeg er så udmattet, så tror resten af dagen skal stå på afslapning, GOT og bland selv slik fra Danmark 🙂

TRANSLATION: Wanted to show you guys my new watch and the perfect graduation gift if you ask me, both for the girls and the boys. I love my Daniel Wellington watches, and I can really recommend finding your nearest retailer so you can go and try on the different sizes. I chose my Dapper Durham in a size 34mm.

Have had the most amazing weekend with my sister and my mum, so now I’m sat on the sofa, completely drained from energy and relaxing with a movie. Feeling blessed having such a fantastic family around me.

DSC_0148 DSC_0144

— The watch is a gift —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Four Favorites