Must Have Loafers

The perfect camouflage coat

//FASHION// Jeg skal altså lige love for jeg er blevet glad for min nye camou jakke jeg købte i Bath forleden. Bruger den virkelig til alt. Tror jeg skal igang med et lille DIY projekt med noget skrift bagpå, har nemlig en en god ide, men vi må se hvordan det ender 🙂 Jeans og sko er begge nye indkøb fra Bicester. Jeg sidder lige og ånder lidt ud med morgenkaffe ovenpå den mest hektiske uge længe – er helt drænet for energi. Heldigvis lover de solskin hele weekenden, så det skal virkelig nydes 🙂 God pinse til jer hjemme i DK.

TRANSLATION: I’m so incredibly happy I bought this jacket, because I wear it with everything!  I have a little DIY project in mind I might try out over the next couple of weeks, it includes some iron on letters on the back of it. Jeans and shoes are both new and from Bicester. I’m currently sat with a morning coffee taking a deep breath after a very manic week. Luckily the sun should be shining all weekend, so in between work, I’m hoping to stay outside a bit of the time 🙂

DSC_0116 DSC_0122 DSC_0117 DSC_0111

// Army Coat – Marks & Spencer / Jeans – Diesel / Sweatshirt – Ganni / Bag – Gucci Disco Soho / Vans – MiuMiu / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must Have Loafers