The perfect camouflage coat

Pink Palms

//FASHION// Jeg har været så vild med denne kjole lige siden jeg første gang så den på Munthe’s Instagram profil tilbage i starten af året. Så da solen endelig tittede frem og rigtig varmede i sidste uge, kunne jeg endelig hoppe i den. Den er perfekt som dress down med et par espadrilles som her, men har samtidig også en fin ide om at man sagtens kunne bruge den med et par nude hæle ala disse og bløde krøller til et sommer bryllup foreksempel. I kan finde kjolen her. Jeg vil hente mig en skål is og se de seneste afsnit af Game of Thrones.. Hvad synes I om denne sæson indtil videre?

TRANSLATION: Been craving this dress ever since I saw it on Munthe’s Instagram account earlier this year. So last weekend, when the sun was out and warming nicely, I finally got to wore it. It’s perfect as a dress down like here, or you can wear it with heels like these and beach waves for a Summer wedding. 

2016-05-08 11.31.17 2016-05-08 11.31.16-1

// Dress – Munthe / Espadrilles – Chanel / Bag – Gucci Disco Soho //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect camouflage coat