The Perfect Graduation Gift

I completely forgot to tell you…

//INSPIRATION// Kan I huske da jeg holdte 10 ugers shoppestop for 3 år siden inden en ferie til USA? Nå, hvis I kan, så forsøger jeg mig altså igen, men denne gang med 15 uger! Sidst opdaterede jeg jer hver uge med hvordan det gik, og jeg tror I var en del som hoppede med på bøljen. Denne gang har jeg givet mig selv ét wildcard, og det er til når vi kommer hjem til Danmark i slutningen af juni, skulle der være et eller andet som frister, så er det ok, men ellers skal jeg holde kredit kortet i pungen og se frem til en dejlig opsparing til USA i august. Til alle jer som gerne må shoppe, så har ASOS idag, og kun idag 20% på alt med koden YESPLEASE. Har fundet mine favoritter fra det engelske mærke Whistles, som er SÅ lækkert!

TRANSLATION: Yes you wrote the Danish version correctly, 20% off ASOS today only with the code YESPLEASE and I’ve begun a 15 weeks shop stop prior to a US trip in August 🙂

asos

// Dress – Here / Tee – Here / Sunnies – Here / Swimsuit – Here / Top – Here / Tee – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect Graduation Gift