Long time, no see - I've been skiing in Val Thorens

40% off Everything

//SHOPPING// Ville bare lige tippe jer om at ICHI har 40% på alle deres varer på webshoppen indtil 30. april – det er det vildeste tilbud! Har blandt andet klikket denne leopard sag hjem og denne off-shoulder bluse – er vild med begge ting. Har linket til nogle af mine yndlings ICHI items nedenfor.

TRANSLATION: Just wanted to tell you guys that you get 40% off everything from ICHI’s webshop up until 30th April. Have just bought this leopard beauty and this off-shoulder top – can’t wait to receive it. Below I’ve shown some of my spring faves from ICHI.

ichi

Top – Here

DSC_0511

Shoes – Here

DSC_0508

Bag – Here

DSC_0350

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time, no see - I've been skiing in Val Thorens