A Season for Le Specs

The Best Spring Accessories

//INSPIRATION// Hej med jer. Ville lige tjekke ind og vise jer et par nye og sindssygt lækre accessories fra ICHI’s nyeste kollektion. Jeg har i måndeder været så vild med den smukke frynse taske i læder, som har en helt perfekt farve og størrelse hvis I spørger mig. Jeg tror virkelig ikke man kan gå foråret i møde uden en frynse bucket bag som denne, og ICHI’s er et perfekt bud. En anden trend jeg ser overalt her i England er sarte, lyserøde sko – Kan være lidt farligt, hvis ikke man passer på, men på en solkinsdag uden tegn på regn, så er de det perfekte fodtøj. Igen har ICHI formået at lave et perfekt par, tilpas klassisk, tilpas funky med den lille plateau sål. En ting er sikkert, jeg kan ikke vente på påskeferien hvor de lover ekstra godt vejr og jeg smutter til London med disse accessories. Begge dele kan I øvrigt findes online nu 🙂

TRANSLATION: Hello out there. Just wanted to check in and show you guys some of my new and absolutely perfect accessories from ICHI’s new spring collection. I’ve been in love with the bucket bag for months now and if you ask me, this is the perfect fringe bag for spring, in a really nice leather. Even the colour is spot on! Another trend I see popping up everywhere in England is the pale pink spring shoes, and this pair is fantastic: half classic, half funky with the chunky sole. One thing is certain, I cannot wait to wear these lovely accessories over the Easter break. You can find it all online btw 🙂

DSC_0509 DSC_0511 DSC_0508 DSC_0513

// Bag – ICHI / Shoes – ICHI //

2 kommentarer

 • De er så fine begge to. Der er bare et eller andet over de der sko- virkelig fine! Og så endda til en god pris 👍🏻
  xx A http://awayandtogether.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   prisen er nemlig helt perfekt! De er meget tilsvarende i stoerrelsen kan jeg hilse at sige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Season for Le Specs