How do you wear your watch?

Sunny London

//FASHION// Jeg har vist nævnt hvor dejligt vejret var i London i fredags? Men I får lige bevis på det 😉 Disse billeder er taget ved 5-tiden som solen lå lavt på himlen, men stadig varmede helt fantastisk over Trafalger Square. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af vores dags ture til London, men kunne på ingen måder bo derinde, der er simpelthen for mange mennesker.. Jeg har nydt den sidste feriedag i fulde drag. Skal lige til at sætte mig ind i min nye Forever Living business; har allerede et par produkter jeg glæder mig vildt til at dele med jer skal bare lige have oprettet min hjemmeside. Hej hej..

TRANSLATION: I know I have mentioned how lovely the weather was in London on Friday, but here’s the proof 🙂 These pictures were taken around 5pm when the sun was hanging low on the sky, yet still warming nicely over Trafalger Square. I love our day-trips to London, but could never live in there – too many people! Been enjoying my last day off, just need to do some stuff with my new Forever Living business; set up a website and then I’m ready to show you guys some amazing products..

12899585_10154149552169665_1700127579_o outfit3 outfit4

// Jacket – ICHI / Jeans – Mango / Scarf – Gucci / Trainers – Nike / Sunnies – Le Specs //

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How do you wear your watch?