I Need An Army Coat

Sunny days

//FASHION// I sidste weekend havde vi det smukkeste soskin og vi fornemmede virkelig foråret for første gang i år. Det holdte så ikke super længe, så nu er vi tilbage med grå dage og alt for lave temperature. Tror jeg vil smutte i køkkenet og bage nogle kanelsnegle, det indbyder vejret ligesom til 🙂

TRANSLATION: Was so amazing feeling the sunshine warming up everything last weekend, the first smells og spring spread around the city. However, it didn’t really last, so now it’s back to cold and grey days. Think I’ll bake some cinnamon rolls now, nothing else to do on a cold Saturday 🙂

DSC_0499 DSC_0477 DSC_0492
// Coat – mbyM / Jeans – mbyM / Bag – Gucci / Sunnies – Le Specs / Trainers – Adidas //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Need An Army Coat