How to do Blonde hair

Spring on my Mind

//INSPIRATION// Jeg elsker kombinationen af rosa, army og hvid til foråret og har derfor været ude at finde lidt forskellige favoritter at dele med jer. Har virkelig et godt øje til de lyserøde bukser, men ved bare jeg først vil få dem brugt til sommer, så måske det er lidt kedeligt at klikke dem hjem allerede nu? 🙂

TRANSLATION: I love the combination of pink and army for spring and have found some of my favorites from various webshops. Really tempted to buy the pink trousers, but I know I won’t wear them until summer, so might hold back for now..

wanties

// Dress – Here / Shoes – Here / Shirt – Here / T-shirt – Here / Coat – Here / Trousers – Here / Jeans – Here //

4 kommentarer

 • Jeg er virkelig også gået i forårsmode og har sådan glædet mig til at iklæde mig lysere farver, som bare passer bedre til sol og sommer frem for vinter og kulde. Forleden var jeg hoppet i bare ankler, hvilket jeg dog måtte erkende var en anelse for tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes det er svært at finde forårshumøret frem, når det stadig er så koldt, har mest af alt lyst til at finde en flyverdragt i min størrelse. Men jeg savner noget farver, pastel <3, og lyst i hverdagen ovenpå vinterens mørke. Jeg håber påsken vil bringe en masse lys og varme, og så overvejer jeg lidt om jeg skal have noget påske gult ind i garderoben, men tør jeg??
  Synes der er meget gult i alle 2016 forårskollektionerne, og det ser faktisk godt ud, jeg kunne f.eks. godt overveje noget som disse
  http://therougemisscake.com/2016/02/the-yellow-trend-for-this-spring-summer-2016-louboutin-pumps/
  Måske i en mere håndterlig højde http://www.mytheresa.com/euro_en/gianvito-70-patent-leather-pumps-515536.html?catref=category
  Mest af alt vil jeg bare have sol og varme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Rikke, jeg kunne ikke vaere mere enig! Jeg traenger til sol i mine kinder og et nyt energi boost.. Hoppede i min groenne Kenzo jumper idag paa arbejde, bare for at foele at faa lidt farve paa. Proev da de gule sko, ser saa godt ud 🙂 Jeg har aldrig vaeret vild med pastel gul, men en kraftig gul kan vaere saa flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vildt med begge par bukser! <3 Jeg ville ønske mine stænger var tynde nok til de modeller, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to do Blonde hair