Sunny London

Spring is here

//FASHION// Solen skinner helt vildt, der er dejligt mildt udenfor, jeg har haft en vild dag på arbejde og sidder nu og ånder lettet ud; jeg skal ikke selv lave aftensmad i aften og i morgen er det fredag – kan det bliver meget bedre? Det tror jeg nok, for i maj får jeg besøg af to enormt savnede veninder som rejser hele vejen til Bristol hvor vi rigtig skal tøse hygge – ugen efter kommer mor på besøg.. Og nå jo, rejser på skiferie meget snart. Livet er skønt 🙂 Undskyld denne forårs kådhed, men det er fantastisk hvad solen gør. Er vild med min nye army jakke – tror dog jeg vil customize den lidt, måske med nogle bånd, eller nogle sten eller et rygmærke..

TRANSLATION: The sun i shining, it’s mild outside, I’ve had a crazy day at work and now I’m relaxing at home; I don’t have to cook tonight and tomorrow it’s Friday – does it get any better? I think so, because I’ve just been told that two of my dearest friends from Denmark will be visiting in May for a weekend filled with fun and catching up – the week after my mum will be visiting.. Oh yeah, am going skiing very soon! Just love this time of the year.. Regarding the outfit, I love my new army jacket, but might customize it a bit with some ribbons, or rhinestones or something on the back..

outfit2 12915058_10154149551044665_2098409656_o

// Jacket – Pull&Bear / Jeans – Mango / Scarf – Gucci / Bag – Gucci Dionysus / Sunnies – Ray Ban / Trainers – Adidas //

4 kommentarer

 • Rikke

  Nogen ser irriterende lækker ud, nice piece of shoulder candy der 😉
  Der er dejligt med sol i København lige nu, men det er stadig p…. koldt! Men det skulle blive bedre i næste uge. Jeg har stadig gang i de tykke strømpebukser, men håber det snart er slut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du soed 🙂

   Her er altsaa ogsaa koldt igen idag.. Det svinger bare vildt meget for tiden.. Blive nu ordentligt vej 🙂 Gdo weekend til dig soede Rikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit søde 🙂 Og lyder som nogle dejlige uger, som du går i møde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den taske er SÅ smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny London