The Best Spring Accessories

Pretty in Pink

//FASHION// Elsker kombinationen af sart rosa og en dyb grøn eller army. Synes de to farver spiller så flot sammen, og som stylet her med en rå jakke og meget feminin top brydes looket meget fint. Havde toppen på idag på job, og skal lige hilse at sige at jeg fik mange komplimenter for den.. Den er desværre ikke online endnu, men skal nok sige til når den er 🙂

TRANSLATION: Love the combination of pale pink and a deep green or army colour. This styling is locely, as it connects the very feminine with the more edgy leather jacket. Wore the top today at work, and people really loved it. Unfortunately, it’s not online yet, but will let you know when it is.. 

DSC_0311 ichi DSC_0314

// Leather Jacket – Pelechecoco / Top – ICHI //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Best Spring Accessories