Sunny days

New In // Bikini

//NEW IN// I fredags efter arbejde smuttede jeg en tur til byen, da jeg skulle have et nyt bælte og lede efter en army jakke.. Kom hjem med både bælte og army jakke og en masse andre ting, blandt andet denne smukke bikini. Noget som jeg på ingen måder mangler er en ny bikini, men synes bare den her var så pæn og så sad den virkelig godt på min blege vinterkrop.. Så begyndte jo straks at drømme om stranden i Californien til sommer, og så kom den altså med hjem 🙂 Den er i øvrigt helt almindelig i størrelsen.

TRANSLATION: On Friday after work I went for a bit of shopping, as I needed a belt and needed to look for a new army jacket. Came home both of the aforementioned, and so much more – including this beautiful bikini. Somethign I definitely don’t need is a new bikini, but this had a really nice fit on my pale winter body and I started dreaming about sunny days in California this summer, and had to buy it 🙂

DSC_0337 DSC_0339

// Bikini Top – River Island / Bikini Bottoms  – River Island //

2 kommentarer

 • Rikke

  Man kan aldrig få for meget Leo print, ha ha

  Er sikker på du bliver meget ggrrrrr 😉

  Tror jeg vil følge dit eksempel og kaste mig ud i det årlige ritual, bikini købet, selvom der endnu ikke er nogen faste planer om rejsen til de varme lande. Måske sker der noget hvis man køber bikinien 🙂
  Har kigget en del til de pastel farvede fra Triangl, men de kræver næsten at jeg får lidt farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Josephine

  Jeg er helt vild med den bikini, den er for cute!

  Vejret de sidste dage har bare været så dejligt, at jeg kom i humør ligesom dig til, at forberede mig lidt til strandturerne til sommer.

  Sommeren kan ikke komme hurtigt nok 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny days