Chanel Slingbacks // Cheap Alternative

My Easter so far

//LIFESTYLE// Hej derude. Har I haft en god påskeferie indtil nu? Igår morges kørte vi en tur til London. Det var helt perfekt timet, for vejret viste sig fra sin aller bedste forårsside og vi havde høj sol hele dagen, 14-15 grader og kunne nyde frokost udenfor. Meningen med turen var dels en lille afstikker her i påskedagene da vi ikke skulle hjem til Danmark, dels at jeg havde udset mig noget fra Gucci som jeg ikke kunne leve uden – kan I mon gætte hvad? 🙂 Midt i en meget skøn dag i London, fik vi desværre en opringning om at begge vores mountain bikes var blevet stjålet fra vores cykelskur natten forinden – så det var altså en ret så sur nyhed ovenpå en skøn dag. Idioter havde kæmpet sig gennem tre meget sikre låse og 2 meter høje vægge, for at tage vores elskede cykler – hvad er der galt med folk? Anyways, så min dag idag er blevet brugt på henholdsvis at snakke med politiet og med forsikringen, og her står ned i stænger, så det er hvad det er. Nu tror jeg vi smutter en tur i IKEA, skal have købt lidt ind til påskefrokosten i morgen. Og til de af jer der undrer jer, så har IKEA i Bristol et skønt supermarked hvor man kan købe rugbrøds mix, sild og bland selv slik – det er fantastisk!

TRANSLATION: Hi guys. Are you enjoying your Easter break so far? We had a wonderful day in London yesterday: enjoyed the spring sunshine and 14 degrees and the ability to sit outside having our lunch. I also did a bit of shopping, can anyone guess what? 🙂 The perfect day had it’s shadows, as we in the afternoon received a phone call letting us know both of our mountain bikes had been stolen the night before. Scumbags went over a high wall and through several secure locks and took our bikes. So my day has been spent on the phone with both police and insurance to try an sort things out. It’s raining anyway, and I had nothing better to do… Well, we’re off to IKEA to get some Scandinavian treats for a little Easter lunch tomorrow. See ya!

gucci3 gucci1 gucci gucci2

2 kommentarer

 • Rikke

  Øv med sådan nogle langfingrede idioter, så nederen med folk der ikke kan kende forskel på dit og mit!
  Håber ikke I skal kæmpe med forsikringsselskabet.

  Tillykke med din nye livsledsager, jeg håber I bliver meget lykkelige sammen, kan jo næsten gætte hvad der gemmer sig i dustbag´en. Versionen med blomster, eller ?

  Har holdt påske med familien, det er jo ren afslapning sådan at være på kost, og vejret har også været lækkert idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det er bare ikke i orden, og saadan et boevl man har efterfoelgende.. Afventer at hoere tilbage fra forsikringen, haaber de kan daekke nok til en ny cykel i det mindste..

   Haha du maa vente at se, skal nok vise en af dagene 😉

   Aah det lyder hyggeligt! Har godt hoert I havde fantastisk vejr idag i DK. Ville oenske jeg kunne vaere sammen med familien i disse dage, men saadan kan det desvaerre ikke vaere. Nyd det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Slingbacks // Cheap Alternative