Gucci Blooms on my Mind

Interior Tips – Put colours on your walls

//INTERIOR// Jeg ved hvor populære interiør indlæg er blandt jer læsere, så tænkte jeg ville dele lidt ud af de seneste tiltag i lejligheden. Vi har altid vidst at vi ville have en lyserød og en mørkegrå væg. Faktisk, var tanken at male gråt i sovevaerelset og lyserødt i stuen. Vi valgte dog at gøre det lige modsat, nok mest for at det hele ikke skulle blive for pink i stuen. Vi prøvede et hav af forskellige farver fra forskellige mærker, dyre såvel som billige. Den grå fandt vi frem til efter test nr 3 og var godt tilfredse. Den lyserøde tilgengæld var noget af et sats, for vi testede intet mindre end 11 forskellige farver på væggene og ingen af dem var rigtig. Vi vidste hvilket mærke vi ville bruge (Valspar) og tog i B&Q (Englands svar på Silvan) og havde faktisk bestemt os for en farve, men som jeg hele tiden synes var liiiige en tand for lilla. Så da vi stod derude og kiggede på de 75 lyserøde nuancer de havde, valgte vi faktisk bare hvad vi synes kunne se flot ud, uden at teste og gik i gang med malingen. Resultatet er blevet så godt og det var den helt perfekte farve. Det er så nem en måde at lave lidt forandring i hjemmet på, vær ikke bange for at gå i krig med farverne, det kan altid males over 🙂 Har I i øvrigt spottet vores nye grå gardiner til stuen? Det hele blev meget hvidt med de godt 4 meter til loftet og synes det ville bryde så fint og passede godt til den grå væg 🙂

TRANSLATION: I know how popular these interior post are on the blog so thought I wanted to share with you some of our latest additions to the apartment. We’ve always know we wanted a pink and a dark grey wall, the grey in the bedroom, the pink in the living room. However, we chose to do it the other way around as we didn’t want the living room to become too pink. We went for Valspar paint which is absolutely fantastic, much better than the ridiculously expensive Farrow & Ball. So pleased with the result, even though it took 11 trials to find the pink colour. Also, we’ve bought some dark grey curtains for the living room, so that everything isn’t all white. Do you like it?

interior1 interior3 interior2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci Blooms on my Mind