Pretty in Pink

I Need An Army Coat

//INSPIRATION// Jeg ved hvad jeg skal i weekenden: Ud at kigge efter en ny army jakke.. Havde en fantastisk en for nogle år siden, men solgte den inden vi flyttede til England.. Sådan en army jakke vil nemlig passe perfekt med et par accessories jeg går og drømmer lidt om 🙂 I øvrigt, så bliver jeg snart forhandler af Forever Living, totalt off topic, men håber I har mod på at læse lidt anbefalinger herinde? Bare rolig, det bliver helt stille og roligt 🙂 Nu vil jeg se et afsnit af Fargo og så i seng. Night night

TRANSLATION: I need to go and find myself an army coat this weekend. I used to have a really nice one, but sold it before moving to England. An army coat will be a perfect fit with some accessories I’m dreaming about at the moment.. Btw, I’m starting to sell Forever Living soon, completely off topic, but hope you won’t mind a few reviews in here now and then? 

army jacket

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in Pink