Win a 2000 DKK Shopping Spree with Soaked in Luxury

How to do Blonde hair

//BEAUTY// Har i godt tre måneder nu testet Schwarzkopf’s Blonde & Bright serie, og skal lige love for jeg er fan! Spol tiden lidt længere tilbage, så er jeg fra naturens side blond og har altid selv ordnet udgroninger med hjemmefarve. Har flere gange prøvet den dyre omgang hos frisøren, men min erfarring er altså at farven holder så dårligt i mit hår, så det er simpelthen spild af penge. Har også leget med tanken om at lade min naturlige blonde farve vokse ud, men hver gang jeg prøver får jeg frygtelig fedtet hår. Nå, men for nogle år siden fandt jeg den bedste hårfarve til mig, også fra Schwarzkopf og den er i farven Pearl Blonde. Jeg farver cirka mine udgroninger hver 3. – 4. måned og alt efter sæson kan det nogle gange godt blive en tand gulligt, hvilket jeg hader! Her kommer Blonde & Bright serien ind i spillet, for det er en serie som er ‘lilla’ og udligner alle de gule toner! Det er det bedste jeg har prøvet til netop at udligne de gule toner, og jeg har ellers prøvet alt fra L’Oreal til Revlon – det her virker. Og så er der blonde moussen, som er super til at friske farven op her om vinteren, så man får den lækre fornemmelse af at håret er blevet bleget af solen. Varme anbefalinger her fra, og så koster produkterne altså slet ikke en formue!

TRANSLATION: Been testing the Blonde & Bright collection from Schwarzkopf for quite some time now and it’s by far the best I’ve ever tried. It’s made for equalling out brassy tones, which we all hate, and this one is the best on the market if you ask me – have tried numerous different brands to be honest. I always sort out my roots myself with the colour Pearl Blonde, and in winter season I use the blonde mousse to give my colour a fresh boost.

blonde

6 kommentarer

 • Louise

  Super indlæg! 🙂 Må jeg spørge, hvor du køber din Color Mask? Har ikke umiddelbart kunne finde den, de par steder jeg været.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ahh godt spoergsmaal, for jeg koeber min i England 🙂 Lad mig lige hoere min kontakt og vende tilbage hvor det kan koebes i DK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Meget fornemt, tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Louise, se svaret her: “Fra i år 2016 er Color Mask desværre ikke længere til salg i DK. Man kan måske være heldig stadig at finde nogle butikker, som har det på lager, men det er ikke noget vi kan love eller har oversigt over.”

   Saa det er desvaerre ikke gode nyheder 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øv, men 1000 tak for indsatsten 🙂 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Win a 2000 DKK Shopping Spree with Soaked in Luxury