Current Street Style Inspiration & a Winner

First Day of Spring

//FASHION// Jeg vågnede i morges og havde på fornemmelsen det ville blive en rigtig dejlig dag – I ved, en af dem med masser af overskud og hvor timerne bare foelse lidt længere? Så fik gjort rent, taget en god time i fitness og besluttet mig for at jeg trængte til at få klippet lokkerne, så fik også en frisørtid. Nu er jeg lige kommet tilbage, billederne er lige taget, og lige nu er mit hår helt nyklippet – tror lige det skal vaskes, hader nemlig den aller første dag hvor det er helt nyt og meget lige. Den stribede trøje har jeg levet i de seneste par måneder, den er helt fantastisk rar! Nederdelen er faktisk en kjole og tror den bliver så fin til sommeren med en par espadrilles og løst hår. Læderjakken er stadig en stor favorit i garderoben, nu har foråret meldt sin ankomst så kan for alvor komme til at bruge den.

TRANSLATION: When I woke up this morning, I knew it was going to be a good day – you know, one of those days where you have tons of energy and the hours feels a little longer? Started out by cleaning the house, going to the gym and deciding I needed a haircut, and managed to get an appointment for this afternoon. Just came back from the hairdressers and took these photos. The knit is amazing and been living in it for the past couple of months. The skirt, which is actually a dress, will be so cute for summer paired with a pair of espadrilles and loose hair. The leatherjacket is still my favorite, and now spring has arrived, I know I’ll be wearing it all the time.

DSC_0451 DSC_0465 DSC_0469 DSC_0473

// Leatherjacket – Pelechecoco / Knit – mbyM / Dress – mbyM / Bag – Gucci / Sunnies – RayBan / Trainers – Adidas //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current Street Style Inspiration & a Winner