The Perfect basics

Daniel Wellington Discount code for you

//INSPIRATION// Har lige en glædelig nyhed til jer her på en mandag aften, har nemlig fået lov at forkæle jer med en rabatkode til Daniel Wellington. Hvis I har et nyt ur i tankerne, så husk endelig at bruge koden JOSEPHINE15 når i tjekker ud, den giver nemlig 15% rabat på alt hos Daniel Wellington. Jeg tror selv jeg vil anskaffe mig et ur med brun læderrem her til sommer, det synes jeg nemlig kunne se vanvittig fint ud med en sommer glød og ripped jeans.. Happy Shopping 🙂

TRANSLATION: Good news boys and girls, I’ve got a pretty awesome discount code for you for Daniel Wellington. Use the code JOSEPHINE15 when you check out and you’ll get a 15% discount. I think I’m going to look our for a watch with brown leatherstrap for this summer, would look really pretty! Happy Shopping.

daniel wellington discount code

— All pictures are found on Pinterest —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect basics