First Day of Spring

A Season for Le Specs

//INSPIRATION// Er I gode til at beskytte jeres øjne i solen? Jeg er, faktisk kan jeg slet ikke gå udenfor hvis der er det mindste solkin, uden mine solbriller. Har derfor også opbygget en ret god samling af favorit solbriller fra Ray-Ban, Prada og seneste tilføjelse, fra Le Specs. Jeg er vild med spejl-solbriller, gerne i blå og disse fra Le Specs er så fine og afslappede, og så er prisen altså virkelig i orden. De skal uden tvivl med mig på skiferie til Frankrig. De er købt hos sunglassesshop hvor jeg altid køber solbriller og skibriller: De har nemlig fantastisk kundeservice, de bedste priser og virkelig hurtig levering. Psss de kører altid med gode tilbud…

TRANSLATION: Do you guys remember to protect your eyes when out enjoying the sunshine? I do, and I cannot leave the house without a pair of sunnies. Therefore, I have a pretty decent collection of sunglasses from Ray-Ban, Prada and the latest addition from Le Specs. I love mirrored sunglasses and these from Le Specs are super casual and rather cheap if you ask me. They’re without a doubt going with me to France for skiing. I always get my sunglasses from sunglassesshop as they have the best prices, the best customer service and really quick delivery..

le specs

// Sunglasses – Le Specs //

2 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er frygtelig konservativ når det kommer til mine shades, Rayban, Chanel og Tom Ford, og på mirakuløs vis er det lykkedes mig at holde dem i live i årevis. Alle jeg kender har glemt, knækket, smidt væk eller fået stjålet solbriller, men ikke mig, de er endda ikke særlig ridsede, go figure. Så har jeg til gengæld tråd i nogle slemme ting i dyre sko, livet har det med at udjævne sig.
  Ser ud til at I har haft god sol i weekenden, det har også været OK i DK, men også med en del tåge, men kom nu med de 20-25 grader så jeg kan få gang i lidt bare ben 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ah kender det godt! foerhen koebte jeg altid i H&M og oedelagde dem meget hurtigt.. Saa begyndte jeg at faa oejnene op for sunglassesshop og har siden da bygget en fin samling op 🙂 Jeg satte mig engang paa mine yndlings Ray-Bans da jeg havde lagt dem paa saedet i bilen, mega aergeligt 🙂 Og ja tak, vil meget gerne have sommer nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Day of Spring