Fitness Motivation

Workwear – The Perfect Silkshirt

//INSPIRATION// Hej med jer. Ville bare lige tjekke ind og vise jer mine nye silkeskjorte fra mbyM. Mønstret er noget af det fineste jeg længe har set og så skal jeg ellers lige love få at skjorten får mange komplimenter med på vejen på arbejde. Det er ikke så ofte jeg viser jer hvad jeg kunne finde på at tage på på arbejde, men her har I et ret godt bud 🙂 Jeg vil lave mig en kop te og browse lidt på netflix, kan I anbefale nogle gode serier?

TRANSLATION: Just wanted to show you guys my new silkshirt. The pattern is so beautiful and have never received so many compliments for a shirt before – the perfect item in your workwear wardrobe.

mbym silk shirt
// Shirt – mbyM / Top – mbyM //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness Motivation