Golden details and sunkissed skin

Wearing new mbyM coat on a rainy day

//FASHION// Jeg skal lige love for at her blæser og stormer og her er slet ikke særligt rart. Var tidligere idag hoppet i min nye frakke fra mbyM, og den passede særdeles godt til regnen, da den er så lang og fin og kunne holde mig tør. Men glæder mig nu virkelig meget til at få den ordentlig i brug til foråret med et paråbne loafers og lidt sol i ansigtet frem for denne her frygtelige regn.

TRANSLATION: Wore my new coat from mbyM today, and it was pretty good at keeping me dry from this horrible rain we’re experiencing at the moment! However, it is more of a spring coat and can’t wait to wear it when the temperature gets a bit nicer and I can pair it with loafers in bare feet.

DSC_0390 DSC_0417 DSC_0404 DSC_0421 DSC_0391 DSC_0418 DSC_0409 DSC_0398
// Coat – mbyM / Jeans – mbyM / Bag – Stella McCartney / Boots – Mango //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden details and sunkissed skin