About those flared jeans

Pretty on the Inside

//NEW IN// Hej med jer. Dette indlæg kommer ikke til at handle om det ydre og smarteste nye trends, men derimod noget af de smukkeste vi kvinder kan invistere i til os selv (eller skrive det på ønskelisten). Jeg har aldrig været super god til at købe lækkert lingeri til mig selv, det er bare ikke så sjovt som en ny taske foreksempel. Ikke desto mindre et det noget jeg (og J går jeg ud fra) sætter meget stor pris på. Fik forleden lov at shoppe lidt hos den lækre trydeandres.dk og faldt over dette smukke sæt undertøj fra mærket Marie Jo. Mærket har jeg ikke før stiftet bekendtskab med, men skal lige love jer for at det er lingerie i høj kvalitet, og glæder mig til at insvøbe mig i disse smukke, dog små klæder. Jeg spottede i øvrigt også den smukkeste Body fra Marie Jo, den er desværre udsolgt nu, men holder løbende øje her for at se om den skulle komme tilbage på lager eller om de skulle lave en tilsvarende… Er I gode til at købe lækkert lingerie til jer selv?

TRANSLATION: Got to shop a bit the other day for something I don’t normally spend a lot of money on – nice and a bit more pricey lingerie. trydeandres.dk has a lovely selection of Marie Jo lingerie and chose this grey set, which I can’t wait to wear on special occasions.

mariejo DSC_0425 DSC_0426

982ba770-bed6-414f-bb13-77a693be9612

2 kommentarer

 • Rikke

  Marie Jo er et rigtig godt mærke, på linje med Aubade vil jeg sige. Jeg har nok 2 store svagheder, sko og undertøj, ok og tasker, ja ja og tørklæder, men så ikke mere, altså undtagen armbånd og så lige øreringe og … (pinlig tavshed)
  Men ja altså, jeg kan købe mig fattig i undertøj (og gør det til tider) har især en svaghed for de gode mærker som f.eks. Marie Jo, Sådan et godt sæt inderst inde kan rede en hel dag. Er virkelig vild med det du har valgt, både farve og mønster, er spot on.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det pæææææænt!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About those flared jeans