Pretty on the Inside

Gucci Blooms on my Mind

//INSPIRATION// Jeg er blevet ramt af Gucci feberen, noget så voldsomt og ville ønske jeg kunne købe altsammen! Lige fra hårbåndet, til badesandalerne og til det iPhone 6 cover, selvom jeg først lige skal have mig en iPhone 6. Det må hellere blive ved drømmene for nu, for skal egentlig pleje min reelle feber og vanvittige influenza som har slået mig totalt ud – har aldrig oplevet noget lignende. Råd til hvordan det kan kureres tages med kyshånd, så længe det ikke er at købe fine Gucci accessories 😉

TRANSLATION: Whilst being ill with a terrible flu, I’m dreaming about Gucci and it’s beautiful Blooms collection.

guccionmymind
// Bag – Here / Scarf – Here / Loafers – Here / Headband – Here / Sandals – Here / Phone Case – Here / Bag – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty on the Inside