Workwear - The Perfect Silkshirt

Golden details and sunkissed skin

//INSPIRATION// Vil I høre en hemmelighed? Nogle af jer bliver sikkert lidt chokerede, nogle oplever måske det samme som mig? I de 7 år mig og J efterhånden har været kærester, har jeg ikke, som i aldrig nogensinde, modtaget et smykke fra ham! Tro det eller ej, haha. Jeg har mange veninder som får de fineste smykker fra deres kærester til alle mulige lejligheder, men så heldig er jeg altså ikke.. Eller, jeg priser mig lykkelig hver dag og ved at J skal have en helt speciel grund til at give mig et smykke 🙂 Men hvis han nu skulle læse med, og hvis nogle af jer derude mangler lidt inspiration på smykkefronten, så vil jeg altså lige sige at pi-cph.dk har det fineste udvalg af Julie Sandlau Smykker, en designer som jeg altid har været vild med. Skrev faktisk marketing opgave om hende på universitetet. Anyhow, jeg vælger altid guldsmykker da jeg slet ikke kan fungere med sølv smykker, og så synes jeg det ser noget så pænt ud om sommeren til en sommerbrun hud. Hermed er tippet givet videre , og vil I så ikke lige være søde at fortælle at jeg ikke er den eneste i hele verden som aldrig har fået smykker i gave af kæresten? 🙂

TRANSLATION: Been looking for jewelry inspiration and pi-cph.dk has the most beautiful selection of Julie Sandlau jewelries. You should definitely check it out.

golden jewelry

982ba770-bed6-414f-bb13-77a693be9612

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workwear - The Perfect Silkshirt