Wearing new mbyM coat on a rainy day

Beautiful Combo: Ripped Jeans & Valentino Rockstuds

//INSPIRATION// Godaften derude! Håber I har haft en god weekend? Min søndag har været ret deprimerende for at være ærlig, for har været voldsomt ramt af tømmermænd og stod ikke op før kl 18. Hold op hvor er det egentlig trist, og har sagt flere gange idag at jeg aldrig drikker igen – haha er simpelthen for gammel til det. Har lige spist kinesisk take away og sidder og ser en ret dårlig komedie, det er svært at holde mig vågen. Men ville lige tippe om de smukkeste ripped jeans fra mbyM, viste dem på Instagram forleden og synes de er noget af det smukkeste med mine Valentino Rosckstuds. De er i øvrigt helt almindelige i størrelsen og kan købes online 🙂

TRANSLATION: Wauw what a Sunday, been in bed all day fighting a grim hangover. Have never felt this bad before, or at least I don’t think I have – and will never drink again.. I’m getting too old for this. Just wanted to show you guys these wonderful ripped jeans, online now and goes perfectly with Valentino Rockstuds 🙂

ripped jeans and valentino rockstuds

// Jeans – mbyM //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing new mbyM coat on a rainy day