Beautiful Combo: Ripped Jeans & Valentino Rockstuds

About those flared jeans

//FASHION// Hej med jer. Sidder her på kontoret og har det ret elendigt efter weekendends udskejeleser. Hvorfor er det at man ikke bare kan gøre det med måde? Anyhow, har leget en lille smule med flared jeans trenden, men ved altså ikke helt om jeg er hooked. Synes det er enormt svært at hoppe i sådan et par jeans som jeg ikke har haft på i godt 10 – 15 år.. Ikke desto mindre er disse fra mbyM et godt bud på et par gode jeans til en god pris, for ligesom at afprøve trenden 🙂 Er I hoppet med på trenden? 🙂

TRANSLATION: Still feeling awful on this second day after being out – honestly, it’s not easy at all! Anyhow, have been playing around with the flared jeans trend, but am not entirely sure I’m hooked to be honest. I guess it just feels very weird wearing a pair of jeans like these, that i haven’t worn in 10-15 years. Do you like the trend? If you want to play around with the trend like me, I can really recommend these jeans.

DSC_0375 DSC_0379

// Jeans – mbyM / Shirt – by Malene Birger / Leatherjacket – Pelechecoco / Boots – Billi Bi / Bag – Stella McCartney //

3 kommentarer

 • Lisbet Ørts

  Jeg synes, at du ser virkelig godt ud i flared jeans! .. men jeg har det på helt samme måde som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du soed 🙂 Jeg tror nu alligevel jeg lige skal vende mig til tanken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kan meget bedre forholde mig til dit forrige indlæg, med de ripped jeans og rockstuds. De flared jeans (eller andet flared/trompet) bliver aldrig mig, så nej den her trend hopper jeg over 🙂
  Synes faktisk at efterhånden som jeg er blevet ældre, og mere moden / sikker på mig selv, så er der flere og flere trends som jeg ignorerer, eller undlader at hoppe med på. Er god stil ikke også noget med at være kritisk overfor tendenser, og hvilke man går med på? Frem for bare blindt at følge dem alle? Hvem har i øvrigt tid og pengepung til det???
  Hvis så bare alderdommen også bragte visdom med sig, når det kommer til fester og indtagelse af cocktails, men nope, jeg ender også med at være smadret i dagevis bagefter. Du har min dybeste medfølelse, jeg ved hvordan du har det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Combo: Ripped Jeans & Valentino Rockstuds