Where do I go from here?

Tomorrow’s outfit featuring Sofie Schnoor

//INSPIRATION// Sidder lige og forbeder mit outfit til i morgen, hvis altså det var fordi jeg havde klikket alle disse ting hjem samt fået klippet pandehår.. Har virkelig lyst til at få det klippet, men ved bare ikke om det bliver for meget arbejde? Hvad siger I? Nå, men Jeg er tosset med de støvler, synes de er så perfekte i skindet og tilpas rå. Gottohaveit.dk har faktisk et rigtig godt udvalg af Sofie Schnoor sko, det er også her jeg er faldet over disse fineste støvler. Jeg kan nogle gange godt blive lidt bange for sådan et par chunky støvler kan blive for rå, men synes man skal tænke over stylingen. Som foreksempel her hvor støvler og læder virker råt, så havde jeg tænkt mig at mikse det med lidt ruskind og sandfarver for ligesom at bløde op. Og så er et fint pandehår altså vanvittig feminint hvis I spørger mig 🙂 Speaking of, så tror jeg altså vi skal holde øje med både ruskind og Gucci denne sæson, bliver kæmpe hits – sammen med chunky støvler 😉 God aften piger, jeg vil smutte i køkkenet. Og så lover I lige at give jeres besyv mht. pandehåret, ikk? 🙂

TRANSLATION: Hello there. Just planning my outfit for tomorrow, or well, was hoping to wear this if I had it. Love the boots, think they’re perfect and chunky. Found them on gottohaveit.dk where they have a super selection of Sofie Schnoor shoes. Am also really considering getting bangs, what do you think?

gottohaveit
// Boots – Sofie Schnoor / Coat – Topshop / Leather Leggins – Day / Bag – Gucci / Sunnies – Celine //

982ba770-bed6-414f-bb13-77a693be9612

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where do I go from here?