Gucci Loafers - for sale

Skiing with Oakley Flight Deck Prizm

//NEW IN// Undskylder på forhånd denne styling, ved godt at I derude som aldrig har været på ski tænker, hvad f….. foregår der nu? Men jer som har været på ski kan sikkert godt forstå hvorfor jeg er lidt i ekstase over mine sprit nye Oakley Flight Deck Prizm Goggles. Er du vimmer de er for seje, kan slet ikke vente på at de skal tages i brug på skiferien. Jeg skrev jo forleden et indlæg om det bedste skigear, og kan altså godt lige love jer for at disse Goggles fra Oakley nok er noget af det sejeste I kan have med på pisten. De kan fås her i en del forskellige farver. Jeg valgte dog de mere neutrale med sort elastik da alt mit andet gear har den del farver. Skiundertøjet kan jeg også virkelig anbefale, hænger ud i det for tiden! Jeg skulle have været nede og træne idag, men min forkølelse er kommet slemt tilbage. Havde en skøn dag ude i solen igår og fik også malet en masse farveprøver på væggene. Smut forbi Instagram @stylebyjosephine og tjek jeres favorit 🙂

TRANSLATION: Okay, you might think I’m crazy, posing like this. But those of you who’s in to skiing will know exactly why I’m over excited about my new Oakley Prizm Goggles! You don’t get them much cooler than this. I went for some neutral black coloured, as the rest of my ski gear is pretty colourful – and canno wait to wear these bad boys on the piste!

Oakley_Flight_Deck_Prizm_kari_traa Oakley_Flight_Deck_Prizm_kari_traa Oakley_Flight_Deck_Prizm_kari_traa Oakley_Flight_Deck_Prizm_kari_traa Oakley_Flight_Deck_Prizm_kari_traa
// Goggles – Oakley Flight Deck Prizm / Top – Kari Traa / Trousers – kari Traa //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci Loafers - for sale