My Weekend and The Shannara Cronicles on HBO Nordic

Leopard Maxi Dress and Pretty Denim

//FASHION// Skrev jo igår jeg havde en begyndende forkølelses på vej, og endte altså ikke med at sove før kl 4 i morges. Alt i kroppen gør ondt, så er blevet hjemme under dynen idag. Sidst jeg havde sådan en omgang var jeg ikke god til at passe på mig selv, så der var intet at rafle om her til morgen, det er hvad kroppen har brug for. For at fordrive tiden har jeg selvfølgelig kigget lidt paa webshops og fundet nogle virkelig fine ting jeg godt kunne tænke mig. Tænkte I måske også var interesserede?

TRANSLATION: Am home sick today as my entire body is hurting and I didn’t sleep until 4am this morning – I feel dreadful! Anyhow, been looking a bit on some webshops to kill some time, and here’s some of my current cravings. Though you might like to have a look?

asos wanties

// Black Dress – Here / Leopard Dress – Here / Jeans – Here / Jumpsuit – Here / Swimsuit – Here / Skirt – Here //

2 kommentarer

 • Rikke

  Snittet på jumpsuited kan jeg godt lide, men det print er ikke lige mig. Badedragten er fed, men jeg mangler et sted at bruge den. 🙁
  Har selv siddet og kigget rundt på interwebben, alle de store har final sale lige nu, og der er lidt der trækker, men jeg prøver at holde igen, har kig på et par Aquazzura sommer basser 🙂

  God bedring med helbredet, der er rigtig meget af den slags i omløb, vi har også rigtig mange syge på kontoret lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jeg var vild med printet men maaske ikke helt snittet 🙂

   Jeg holder selv igen da jeg sparer op til en taske, og det kan altsaa godt vaere svaert 🙂 Regner med jeg skal have badedragten med til California til sommer, men har lidt tid endnu til at koebe den 🙂

   Mange tak, det er simpelthen saa traels med saadan en omgang – man bliver saa traet og udmattet..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Weekend and The Shannara Cronicles on HBO Nordic