Christmas Days

January Dreams

//WISH LIST// Hej med jer! Og glædeligt 2016! Det blev lige til 14 dage ferie for mit vedkomne fra bloggen, det tror jeg egentlig har været meget godt! Håber I er kommet godt ind i det nye år? Jeg synes den første uge tilbage på arbejde har været ualmindelig hård så nyder det endelig er weekend. Brugte to timer i morges hos optikeren, og fandt ud af jeg vist har brug for briller, så nu må jeg hente nye her i eftermiddag – har ellers altid troet mit syn var perfekt. Har også lige bagt en kanelstjerne, den blev noget så fin, så tjek eventuelt Instagram for inspiration 🙂 Nå, ville egentlig dele mine januar ønsker med jer: Aller høejeste ønske er en skiferie! At stå på ski er det mest fantastiske og jeg har desværre været det foruden i et par år nu, hvilket er en skandale. Heldigvis er ferien booket til uge 10, så nedtællingen er allerede gået igang. Har også fundet ud af at 2016 skal være året hvor jeg skal have mig endnu en Gucci taske og er altså helt forgabt i den på billedet, den må meget gerne snart blive min. Jeg kan heller ikke leve uden et fint Royal Copenhagen Elements fad, mon ikke jeg snart får bestilt det online.Eller drømmer jeg/vi om et tæppe til at ligge under stuebordet samt fine blomster her i vinter kulden.. Hvad drømmer I om?

TRANSLATION: Hello and happy 2016! Been a long break for me, but think it was much needed. Hope you’ve had a good first week back at work, for me it’s been a bit tough getting back in to the routine, so enjoying my weekend. Spent two hours this morning at the opticians, turns out I need glasses – great! Also, I bakes the most pretty cinnamonstar, have a look on Instagram for it 🙂 I’ve made a little with list for the new year, and it includes a skiing holiday, a new Gucci bag, some pretty Royal Copenhagen china, a new rug and some beautiful flowers. What are you guys dreaming about?

January Dreams

// Bag – Gucci / Serving Dish – Royal Copenhagen / Rug – Ellos //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Days