Tomorrow's outfit featuring Sofie Schnoor

My Weekend and The Shannara Cronicles on HBO Nordic

royal copenhagen//INSPIRATION// Hej med jer derude. Undskylder stilheden på bloggen, men har haft en fantastisk travl og skøn weekend. Har haft besøg af min lillesøster og bedstemor som kom og nød Bristol på en forlænget weekend. Hold op hvor er det altså skønt at få besøg hjemmefra. Men lige så skønt det er, lige så meget tærrer det på kræfterne, for man vil bare gerne gøre alt så perfekt som muligt. Nu sidder jeg så med en startende forkølelse og en omgang virkelig dårlig tv på engelsk fjernsyn. Heldigvis har jeg kastet min interesse over HBO Nordic’s nye serie som I kan se trailer på nedenfor. Serien hedder The Shannara Cronicles og ser ud til at være et godt miks af alle mine favorit eventyr film og serier: som Ringenes Herre og Game of Thrones, tjek bare traileren, tror I vil give mig ret. Man kan faktisk se serien gratis hos HBO Nordic som giver den første måneds medlemsskab gratis. Må indrømme at jeg på så dan en stormfuld tirsdag, men forkølelse og dårligt engelsk TV tror jeg skal have oprettet mig som abbonnent hos HBO Nordic og gå igang med The Shannara Cronicles.

TRANSLATION: feeling a bit under the weather this Tuesday evening, so was considering starting to watch The Shannara Cronicles on HBO Nordic. Check out the trailer below: 

— Sponsored —

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomorrow's outfit featuring Sofie Schnoor