Leopard Maxi Dress and Pretty Denim

Gucci Loafers – for sale

//NEW IN// Hej med jer. Har kastet min kærlighed over disse Gucci Loafers, synes de er noget af det fineste – og så måske ikke. Er gået lidt i tænkeboks mht til dem. Så hvis nogle af jer derude synes I bør eje dem, så sig endelig til 🙂 De er en stor str 39 (passer 40), nypris er 6000kr og jeg sælger for det halve (kom med et bud). Jeg går stadig og tænker om de skal parres med et par strik sokker, jeans og en navi frakke.. Anyhow, de er i sort læder, med lyserødt silke og selvfølgelig helt ubrugte 🙂 God lørdag! Vi skal have malet nogle vægge så skal teste farver, det bliver så fedt!

TRANSLATION: Have bought these beauties, but might not be 100% convinced about them, so if you’re dying to get your hands on them, send me an email 🙂 Going to test some colours on our walls now, should be much fun 🙂

gucciloafers gucciloafers1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard Maxi Dress and Pretty Denim