Winter boots from Billi BI

Winter outfit

//FASHION// skulle egentlig have vist jer det her outfit igår, men noget kom i vejen. Anyhow, Glædelig Jul 🙂 jeg skal altså være ærlig at sige at det ikke heeelt føles som rigtig juleaften når jeg ikke er i Dk. Her i England fejre man jul D. 25 til frokost, og gaverne bliver også åbnet d.25.. Så må vente lidt. Har dog en masse hyggelige ting planlagt idag, og vi skal også have den store julemiddag i aften, bare os to, og i kirke og i julekjole og mon ikke Nissen har været forbi med et par gaver til i aften 😉 det skal nok blive en rigtig dejlig dag! Sidder lige nu med tændte stearinlys overalt og ser dansk juletv på Apple Tv. Jeg tjekker ind senere med endnu en julehilsen, et par tip til jule make-up’en og vinderen af min store Billi Bi give away <3

TRANSLATION: hello out there and a very Merry Christmas! In Denmark it’s Christmas today, so I’m well excited. The day will be packed with all sort of nice Christmas chores, at 4pm we’re going to church, then home to get dressed for the big traditional Christmas dinner. And who knows, maybe the elf pops by with a little present or two for tonight.. Oh yeah, need to pack our suitcases too as we’re off to Denmark on Saturday. Have a lovely day! Xx

DSC_0275 DSC_0285 2 DSC_0268 2 DSC_0272 DSC_0288 DSC_0283 2
// Coat – Inwear / Leather Trousers – mbyM / Turtleneck – Benetton / Boots – Billi Bi / Sunnies – Prada //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter boots from Billi BI