Perfect Christmas Wishes for Everyone

Perfect Christmas Present // Daniel Wellington with Discount

//INSPIRATION// Ville bare lige tippe jer om I stadig får 15% på alt hos Daniel Wellington med koden stylebyj15 🙂 DW har yderligere lavet de fineste ‘jule pakker’ som I kan se her, hvor man til fordelagtige priser får både ur og extra rem. Julen nærmer sig med hastige skridt og et ur fra DW ville være den perfekte gave hvis I spørger mig, jeg og Jason er så glade for vores 🙂 Jeg har lidt  ondt i hovedet idag, var nemlig til julefrokost på arbejde igår. Her til eftermiddag står den på hygge med vores niece som vi ikke har set i måneder, og så skal vi ud at spise pizza med hende senere, så hyggeligt med de små niecer og nevøer som desværre for vores vedkomne bor langt væk. God lørdag til jer!

TRANSLATION: Just wanted to remind you that you still het 15% off everything at Daniel Wellington with the promocode stylebyj15. It’s the perfect Christmas present if you ask me 🙂 My head is hurting a bit today as we had the Christmas party at work last night. Later today we’re having some quality with our niece whom we haven’t seen in ages, can’t wait! Have a good Saturday.

DSC_0060

DSC_0085

DSC_0367

DSC_0369

DSC_6645

DSC_6211

2 kommentarer

 • Uhh det tip må jeg lige give videre til min familie, da det er et af de ønsker som står højest på listen i år 🙂

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det synes jeg da helt sikkert du skal goere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect Christmas Wishes for Everyone