All snuggled up

Over knee boots // The flat version

//FASHION// Hej med jer. Har i langt tid, siden jeg købte mine lange sorte støvler med hæl fra Asos, ville fine et par lignende flade. Forleden faldt jeg over disse på Amazon til 250kr! De fik enormt gode anmeldelser, hvorfor jeg klikkede dem hjem, og de lever virkelig op til mine forventninger! Kvaliteten er fuldstændig som Asos, man kan godt mærke det ikke er jordens bedste sko (har lige gået rundt i dem i 3 timer), men man får altså  virkelig god value for money! Og så sidder de HELT STRAMT og går langt op ad låret, selv med mine 180cm! Det kan vi lide 🙂 Hermed tip givet videre! Tjek bloggen i morgen, der kommer mega lækker jule give away til jer <3

TRANSLATION: Ever since I bought these heeled beauties from Asos, I wanted a similar flat pair, and the other day I fell for these on Amazon for £25!! Normally, that would be a big no go for me, but they had really good reviews, so thought I had to give them a chance! And they’re perfect! Same quality as Asos shoes, you can feel they’re not the world’s best shoes, but comfortably walked around town for 3 hours in them. And best of all, they’re completely tight and goes far up the leg – just as we want it 🙂

over knee boots

// Boots – Here / Dress – Here //

2 kommentarer

 • Hvor er de fine!
  Jeg vil også have sådan et par, men med mine 158 cm er det altså lidt svært at finde nogen der fungerer 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha ja det kan jeg godt se 🙂 Jeg har altid det modsatte problem, kan aldrig finde nogle som er lange nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All snuggled up