Over knee boots // The flat version

It’s Christmas Time // Give Away

//GIVE AWAY// Glædelig 4. søndag i advent! Vi er så tætte på jul nu og kan slet ikke vente 🙂 Og har heller ikke kunne vente med at dele denne vanvittig lækre jule konkurrence med jer! Aller øverst på min ønskeliste i år, står et par sorte støvler fra Billi Bi.. Jeg har fortalt det til min mor, uden at give nogen specifik ønske om hvilken model, men alle modeller i ser nedenfor kunne jeg sagtens forestille mig i min garderobe 🙂 Jeg er så heldig at Ashoeaffair.dk som har det lækreste udvalg af Billi Bi støvler, vil udlodde et valgfri par sko fra Billi Bi til jer. Alt I skal gøre er at klikke forbi ashoeaffair.dk‘s Billi Bi udvalg og linke til den støvle/sko I aller helst vil vinde 🙂 Konkurrencen kører også på Instagram, så hvis I deltager begge steder er der dobbelt chance for at vinde 🙂 Jeg finder en vinder juleaften! Merry Christmas! xx

TRANSLATION: Sorry, this give away is only for my Danish audience. Merry Christmas!

Billi Bi give away poster

132 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over knee boots // The flat version