It's Christmas Time // Give Away

In Sparkly dress, green leather jacket and over knee boots

//FASHION// De aller sidste dage inden jul står for døren og nyder det virkelig i fulde drag! Er på juleferie, så startede dagen med at lave pizza dej til i aften for derefter at tage i fitness. Nu lidt blogging, gøre klar til frokost til mig og J og så skal jeg ud og have købt de sidste fødevarer til jul, som skal holdes hos os både til dansk jul juleaften og engelsk jul d. 25. Må se om jeg når at få lavet rødkål idag, ellers bliver det i morgen. TUSIND tak til alle som allerede har deltaget i konkurrencen om et par valgfri Billi Bi støvler, I er jo for seje!

TRANSLATION: Wauw it feels amazing being on Christmas holiday and having plenty of time to do all sorts of nice things, including blogging. Started my morning with preparing pizza dough for tonight, then the gym and not I’m almost ready to start preparing lunch. Will do the last bit of Christmas food shopping this afternoon, and if I have time, start making the Danish traditional red cabbage for Christmas eve.. Oh I love Christmas!

DSC_0286 DSC_0295 2 DSC_0274 DSC_0279 DSC_0290 DSC_0285
// Leather Jacket – Pelechecoco / Dress – Mango / Knit – Banana Republic / Boots – Here / Bag – Gucci / Sunnies – RayBan //

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Christmas Time // Give Away