Winter outfit

Christmas Days

//LIFESTYLE// Hej med jer. Og rigtig glædelig jul! Håber i har haft nogle skønne dage? Ville have tjekket ind juleaften med dette indlæg, men tiden løb fra mig og igår var der fuld fart på. Nu sidder jeg med en kop kaffe i lufthavnene og venter på flyet til Amsterdam for så at skulle videre til Aalborg. Bliver så skønt at komme hjem og skal have en masse god mad 😉 ville også lige tippe jer om nogle nye produkter fra Clinique som jeg har testet den seneste tid 🙂 hvis i er på jagt efter et let og simpelt bryn kit, så kan jeg virkelig anbefale dette. Og den chubby mascara er så skøn, en ny fra clinique som giver perfekt fylde ved første opførsel! Ses i DK 🙂

TRANSLATION: Hope you’ve had some wonderful Christmas days? Been very busy and now we’re off to Denmark, can’t wait! Just wanted to show you some new Clinique products I’ve been testing, and they’re absolutely fantastic and very easy to use. Huge recommendation from me.

DSC_0297 DSC_0295 DSC_0306

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter outfit