Eyes on // IKKII Boots

All snuggled up

//FASHION// lige så elegant og business agtigt jeg kan gå klædt, lige så afslappet kan jeg altså også iklæde mig på arbejde og det føles skønt nogle gange.. Har hele ugen haft dress Down på arbejde , så det har jeg udnyttet skal jeg hilse at sige 🙂 i morgen er sidste dag inden juleferien og der er planlagt em super dag på arbejde med minimalt ordinært arbejde og i stedet prosecco kl 10, pub quiz, to timers frokost, kareoke osv osv – årets bedste dag vil jeg mene 🙂

TRANSLATION: Love to dress down in a comfy outfit like this I wore earlier this week. Am very excited for tomorrow, last day at work of the year and probably the best. So many fun things planned, and then I can say hello to over two weeks off. Yay!

DSC_0363 2 DSC_0361 DSC_0367
// Coat – Inwear / Leather Trousers – Gestuz / Hat – Carhartt / Scarf – Acne / Trainers – Zara //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on // IKKII Boots