Windy November Days

The perfect Christmas gift for him

//INSPIRATION// Hej med jer. Sikke en forfærdentlig nyhed at vågne op til i morges, jeg kunne ikke andet end at fælde en tåre og være i chok over denne verden vi lever i – det er fuldstændig uden for mine evner at forstå hvordan folk kan begå sådanne forbrydelser – det er skrækkeligt! Ved I alle har det på samme måde.. 

Ville egentlig tjekke ind med noget lidt mere positivt, nemlig mit bud på en perfekt julegave til kæreste: Et klassisk Bristol ur fra Daniel Wellington. Ved ofte at min kæreste har svært ved at finde på ønsker, så tænker der måske er nogle af jer som mangler lidt inspo på den front 😉 og det bedste er at I får 15% rabat med koden stylebyj15 når i shopper hos Daniel Wellington. Happy shopping og skal vi så ikke bare ønske os en fredfyldt december?

TRANSLATION: Hello out there. What shocking news to wake up to this morning, it’s been a grey day upon a tragic night in Paris, the world can be an unbeliable place and sometimes I really find it hard to understand some people – It’s terrible. On another note, a bit more cheerful and joyful, I wanted to show you my perfect idea for a Christmas present for your loved one: A Daniel Wellington watch. I bet yu anything this watch is already on a large number of wishlists this Christmas, but if your BF is struggling to come up with good wishes, I would suggest something like this Classic Bristol watch – The perfect present if you ask me 🙂 And even more perfect, you get 15% discount when you shop at Daniel Wellington’s online shop with the promocode stylebyj15 – Happy shopping and let’s all wish for a peaceful December.

Daniel_Wellington_Classic_Bristol Daniel_Wellington_Classic_Bristol

// Watch – Daniel Wellington Classic Bristol / Wristband – Grace Warwick //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windy November Days