Grey Suit Coat

G&Ts

//LIFESTYLE// Glædelig fredag! Sidder lige i vores bar og nyder Gin & Tonic nummer to, lytter til David Bowie, bestiller kinesisk take out og så har jeg måske også købt en skijakke på bud. Var inde i byen efter arbejde for følte jeg skulle have nogle pailletter på til næste uges julefrokost, og fandt de pæneste støvler og den pæneste kjole – så nu har jeg købt alt hvad jeg skal købe til mig selv i resten af 2015 🙂

FRIDAY NIGHT: Spent in our very own bar with G&Ts.. On the second one now, David Bowie blowing out the speakers and Chinese take out sorted. Just ordered a ski jacket on sale and sorted my Christmas party sparkly dress earlier in town. Love it!

  

   
 

2 kommentarer

 • Maria S

  Der er ikke noget så godt, som en god g&t :joy:
  Hvor er dine fine whiskeyglas fra? Jeg leder efter nogle, jeg kan sætte på min ønskeliste i år (har fået rykker nr. 3 allerede, åh gud)..
  Glædelig 1. advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej det er nemlig saa godt efter en lang uge 🙂 De er koebt hos en engelsk butik som hedder Butler’s og de er desvaerre ikke laengere at finde online. Har kun 8 og det er slet ikke nok, saa leder selv med lys og lygte 🙂 Skal nok sige til hvis jeg finder nogle fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey Suit Coat