They're Back - Asos Thigh High Boots

Grey Suit Coat

//FASHION// Er så glad for I tog så godt imod indlægget om lejligheden forleden. Det er altid lidt grænseoverskridende at vise så meget af sit hjem, men tusind tak for jeres fantastiske kommentarer, lover der kommer meget mere indretning, for det kan jeg forstå I har lyst til 🙂 Skal ud at købe juletræ i weekenden og kan slet ikke vente på at skulle pynte til jul 🙂

TRANSLATION: Thank you for all of your amazing comments and general positive feedback on my post the other day with pictures from the apartment – means so much! Now I just can’t wait to decorate for Christmas, will get out tree this weekend 🙂

DSC_0351 DSC_0339 DSC_0354 DSC_0337

// Coat – Part Two / Knit – Banana Republic / Jeans – mbyM / Boots – Zara / Bag – Stella McCartney / Sunnies – Prada //

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

They're Back - Asos Thigh High Boots