The Joy of Christmas

First day of Christmas

//LIFESTYLE// Gud hvor har vi altså julehygget her i weekenden, det har været så rart. For første gang længe føler jeg mig virkelig også klar til en ny uge. Måske skyldes dette at det er 1. December på tirsdag, at jeg har en halv dags fridag torsdag eftermiddag og at der er julefrokost på arbejde fredag som starter med champagne smagning hos mig først – er så klar på denne uge! Har idag lavet brunkage dej (bages i morgen), bagt æbleskiver, lavet tomat suppe og skal i gang med at lave en omgang stegt flæsk lige om lidt – ej at forglemme, pyntet juletræ 🙂

TRANSLATION: Have had the best weekend! I’m really getting in the Christmas spirit and have been preparing a lot of traditional Danish Christmas treats today. Feels so ready for next week which will such a good one: 1st December, off Thursday afternoon and the Christmas party on Friday which starts at mine for champagne tasting for the team – did I say I’m ready?;)

    

  

  

  

  

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Joy of Christmas