MJ Trousers

Christmas part dresses

//INSPIRATION// Der er under to uger til min julefrokost på arbejde, og jeg er i syv sind over hvad jeg skal have på. Havde denne kjole eller denne i tankerne, men synes måske sort bliver lidt forkedeligt og da temaet er ‘Space’ så tænker jeg næsten at der skal pailletter til? Gider bare ikke bruge en formue på en kjole jeg ved at jeg med sikkerhed kun får brugt en gang. Min favorit er kjolen øverst til venstre, synes den er så smuk – men den koster også 900kr hvilket er en sjat penge. På den anden side er kjolen øverst til højre virkelig fin til pengene og kan bruges på 3 forskellige måder, meeen synes måske den viser lidt for meget hud? Hvilken er jeres favorit? 🙂

TRANSLATION: With less than two weeks until our Christmas party and with a theme ‘Space’, I’m not quite certain what to wear. I’m not willing to pay a fortune for a dress I know I’m only gonna be wearing once. I love the first one, but it’s £90 which is quite a bit I think. On the other hand, dress number two is £30 and comes as three different dresses – but it shows a little bit too much skin for my liking. Decisions, decisions..

christmas party dresses

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MJ Trousers