Pelechecoco Green Leather Jacket

Wearing Asos Thigh High Boots & Pelechecoco Leatherjacket

//FASHION// Godmorgen piger! Tirsdag er normalt slet ikke min yndlingsdag, men er altså i godt humør her til morgen. Nok fordi vi flytter på fredag, har I hørt det?;) har også her til morgen sat en masse til salg ovre på mil Instagram salgssiden @sbj_shop , deriblandt de Topshop jeans jeg har på her på billederne 🙂 er i øvrigt vild med dette outfit, ved godt I allerede har set en del billeder fra det photoshoot, men disse er de sidste, lover jeg 🙂

TRANSLATION: Good morning sunshines! It’s Tuesday and not my favorite day of the week, however,I do feel different this morning, think it’s because of the bog moving on Friday – yay! Here’s the final pics from this outfit shoot – I know you’ve seen a lot of pictures already, but these kind of sticks it all together – love this outfit! However, I’m selling the jeans, so do let me know if you would be interested, selling for £10. Happy Tuesday!

DSC_0426

DSC_0439

DSC_0442

DSC_0431

DSC_0445

DSC_0422

asos_thigh_high_boots
// Leather jacket – Pelechecoco / Boots – Asos / Jeans – Topshop / Shirt – Zara / Sunnies – Prada / Bag – Stella McCartney //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pelechecoco Green Leather Jacket