Asos Thigh High Boots

Pelechecoco Green Leather Jacket

//NEW IN// Har glædet mig til at vise jer min nye læderjakke fra Pelechecoco. Lidt risky at gå efter en farvet læderjakke, men synes denne flaskegrønne er noget af det smukkeste jeg længe har set. Er vanvittig forelsket i den grønne farve og skal helt sikkert nok få brugt denne jakke meget. Læderet er genbrugs læder og pasformen er så lækker. Som skrevet tidligere herinde, så har Pelechecoco et hav af lækre farvede læderjakker, så det er bare at gå på jagt 🙂

TRANSLATION: Been looking so much forward to showing you guys this bottle green leather jacket from Pelechecoco. It’s a bit risky choosing a coloured leather jacket to the all-time favorite black version, but am so happy I did it. It’s made from reclaimed leather and the fit is spot on! Check out all of Pelechecoco’s amazing leather jackets here.

DSC_0445 DSC_0448 DSC_0450

4 kommentarer

 • Lisbet

  Virkelig, virkelig smuk jakke!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   I know!! Amen den er saa fantastisk, ville virkelig oenske alle mine laesere tog ind og proevede deres jakker, for de er saa flotte og saa perfekte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Aaaw ja! De har ikke en forhandler her i dk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jo jo det er en dansk firma baseret i Kbh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Thigh High Boots