Need more 'nips'

Coloured Leather Jackets

//FASHION// Godmorgen derude! Det er altså ikke helt til at forstår vi snart er i november og jeg flytter om under en uge!! Det er så vildt og kan slet ikke vente til at jeg kan vise jer en masse fine billeder og starte med at have meget mere fokus på interiør – håber I vil læse med? Jeg har lige nogle kanle boller til at hæve, der er bare ikke noget bedre på en efterårs morgen end at spise nybagte boller til morgenmad, simpelthen så hyggeligt! Ellers skal min dag bare stå på pakning og nogle outfit billeder. Apropos outfit, så skal jeg altså dele en hjemmeside med jer. I kender måske allerede Pelechecoco? Men de laver de mest fantastiske læderjakker, både i farver og sort af genbrugt læder. Deres styles er noget så smukke og så er pasformen så fantastisk – det ved jeg nemlig da jeg har modtaget den smukkeste flaskegrønne læderjakke fra Pelechecoco, som jeg nok skal vise på bloggen her i weekenden. Indtil da kan I tjekke deres hjemmeside her. Det er langt fra alle farver som er online, så skriv til kundeservice og jeg er sikker på de kan hjælpe, hvis ikke I har mulgihed for at kigge forbi butikken 🙂

TRANSLATION: Good morning out there! Can’t quite understand where time has gone, we’re almost in November and I’m moving in less than a week! We’re both very excited and I can’t wait to share alot of pics with you guys! Currently, I’m wating for my breakfast rolls to bake, making some yummy cinnamon ones perfect for the weather. Today we’ll be packing and shooting some outfit pics. And speaking of outfits, have you noticed how popular coloured leather jackets  have become? The Danish brand Pelechecoco make the most beautiful ones of reclaimed leather: theirs styles and the fit are just amazing, I know since I received a gorgeous bottle green one. You can find their online shop here, but most of the colours are not online, so write to customer service if there’s any colour you’re keen on getting 🙂
leather jackets

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Need more 'nips'