Toga Pulla

Asos Thigh High Boots

//NEW IN// Uh jeg har kigget efter de her boots i meget langt tid, og slog heldigvis til forleden da jeg spottede de var tilbage hos Asos. De bliver udsolgt lynhurtigt, man skal være hurtig og I akn finde dem lige her. Pasformen er super og helt normal i str. Desuden virker de til at være rigtig behagelige at have på 🙂

TRANSLATION: Have been scouting out for these boots ever since they came online, and I was always one minute too late and they had sold out. I finally managed to get my hands on them, and Oh boy am I happy I did – I haven’t seen nicer thigh high boots than these.

DSC_0435 asos_thigh_high_boots
// Thigh High Boots – Asos //

4 kommentarer

 • De støvler! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
  Nøj de er fede, og allerede væk i min størrelse, øv! :sob:
  Hvor skal man bare være hurtig

  /C
  Ninedresses.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja saa godt de allerede var vaek i 38 og 39. Tjek Asos et par gange om ugen, for de kommer hele tiden tilbage paa lager 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes lårlange er så svære at style, perfekte lange ben når det lykkes :heart_eyes: men når jeg har prøvet, ender jeg med at ligne en gadeluder :scream: Så holder mig til dem der stopper lige over knæet, der kan jeg stadig være med :blush:
  Og hit så lige med opskriften på din perfekte runde bagdel, m i s u n d e l i g . d k

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha det kan altsaa vaere noget saa graenseoverskridende med saadanne et par stoevler, og man kan frygte at ligne en ikke saa Pretty Woman 😉 Men jeg tror tricket er at gaa efter en mere raa styling.. Synes ogsaa det er mega paent med en nederdel og en chunky strik. Men husk, at hvis du vaelger en flad stoevle, saa giver det altsaa ogsaa et meget anderledes udtryk 🙂 Haha hvor er du soed, var selv overrasket da jeg saa billederne, haha 🙂 prove at Google nogle gode bagdel’s oevelser til fitness og saa kraever dte faktisk ikke meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toga Pulla