Army on a sunny October day

A perfect winter coat

//FASHION// Godmorgen til jer. Skal lige hilse og sige at det virkelig er blevet efterår her i England: Der er koldt og gråt og de brune bladr præger landskabet – faktisk er det ret fint. Har lige spist vafler og sidder med en god kop laktosefri latte. Frakke. Som jeg bloggere om forleden ankom torsdag og skal lige hilse at sige at den er perfekt! Den er fa Me&Met‘s lære Storm & Marie udvalg, den kan pt. Købes med 25% rabat og så er den noget af de lækreste og varmeste jeg nogensinde har indsvøbt min krop i:) kæmpe anbefaling herfra! Skjorten er også ny og sidder simpelthen så fantastisk! Tror jeg vil matche den med en lædernederdel på job. I øvrigt, læg lige mærke til den smukke Gate bag mig, det bliver vores nye port til vores lejlighed og vi flytter ind om 12 dage!!! Det er så vildt 🙂

TRANSLATION: Good morning out there. What an autumn feeling this Sunday morning, the weather has really turned cold and grey and the leaves are flying around everywhere you look. Just had waffles for breakfast and am sat enjoying a cup of lactose free latte. Wanted to show you my new coat which is from Me&Met’s beautiful Storm & Marie selection. Bought it with 25% off and I’m not lying when I say it’s the warmest and most comfy coat I’ve ever worn! The shirt is new too, such a good fit and think I’ll pair it with a leather skirt for work. Btw, check out the beautiful gates behind me, they will be out entrance to our apartment, when we move in 12 days!! 🙂

DSC_0407 DSC_0418 DSC_0396 DSC_0405 DSC_0399 DSC_0412 DSC_0403 DSC_0391
// Coat – Storm & Marie / Leather Leggins – Black Lily / Shirt – Soul Made / Bag – Stella McCartney / Sunnies – RayBan / Boots – Zara / Scarf – Acne //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Army on a sunny October day